Onze openstaande vacatures

Alle jobs

Uw volgende bedrijf

Alle bedrijven

EQUANS, represents multi-technical expertise and comprehensive service from design through to installation, including maintenance and financing of equipment for its clients.

ASTRID is een gespecialiseerde telecomoperator voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.Met zijn innovatieve en hoogtechnologische netwerk verzekert ASTRID de kritische communicatie van alle politiezones, alle brandweerkorpsen en de meeste[...]

Le Groupe NLMK est l’acteur le plus important du secteur sidérurgique en Russie et l’un des plus efficients dans le monde.

Zij hebben een job gevonden!

“Ontdek hoe Betuned Danny geholpen heeft hun nieuwe job te vinden.”

Vind de job van je dromen!

Maak je profiel aan via de kandidaatruimte of stuur ons meteen je CV.

Mijn profiel aanmaken Mijn CV verzenden

Onze laatste artikelen

Alle artikels

Schets van de ingenieur van de toekomst

Het beroep van ingenieur biedt dan misschien wel een mooie toekomst voor vrouwen, maar met welke uitdagingen zullen de ingenieurs van de toekomst worden geconfronteerd over pakweg 10, 20 en 30 jaar? Hoe ziet de (mannelijke of vrouwelijke) ingenieur van de toekomst eruit?

Ingenieurs vs. artificial intelligence: de grote vervanging?

Hoe zullen de ingenieurs van morgen zich positioneren ten opzichte van de razendsnelle vooruitgang van data-analyse met behulp van steeds krachtigere algoritmes, en hoe zullen ze omgaan met ‘de machine’?

Ingenieur of manager, heb je echt de keuze?

De wispelturige en onzekere economische situatie die we al een tiental jaar doormaken, zorgt ervoor dat steeds meer ingenieurs leidinggevende vaardigheden moeten aanleren of toepassen. Om zichzelf en hun toekomst veilig te stellen, zetten bedrijven in op kandidaten met uiteenlopende talenten die zich kunnen aanpassen aan erg veranderlijke werkomstandigheden. Een team kunnen leiden of bewijzen […]

Werft u aan?

Wilt u op een innovatieve, doeltreffende en snelle manier nieuwe talenten aantrekken voor uw bedrijf?
Ontdek hoe Betuned hen geholpen u.

Contact ons

Artikels, jobs en videos!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog