Vivaqua

Vivaqua, de producent van het Brusselse blauwe goud

Het bedrijf & zijn sterke punten

Vivaqua is de drinkwaterleverancier voor de Brusselse regio en een vijfde van de Belgische bevolking. Het bedrijf is actief gedurende de hele watercyclus.

Haar missie bestaat uit de productie en distributie van drinkwater 24 uur per dag, de veilige levering, afvalwaterzuivering, overstromingscontrole en waterkwaliteitscontrole.

Aangezien water de belangrijkste bron is, zijn de diensten van vivaquaqua onvervangbaar en essentieel. Vivaqua is een beetje zoals de producent van het Brusselse blauwe goud!

Een samenleving in volle transformatie, aandacht voor de wereld om ons heen en op zoek naar nieuwe technologische, sociale, economische en ecologische trends. Het bedrijf staat voor vele uitdagingen zoals de opwarming van de aarde, de regelgeving, de financiële situatie, de leeftijdspiramide, de digitalisering, …

De sfeer in het team

We respecteren en vertrouwen elkaar, we maken deel uit van een grote familie !

De vriendelijke sfeer en teamgeest zijn aanwezig in de verschillende afdelingen. We streven naar uitmuntendheid in het werk, maar vooral naar een verhoging van de vaardigheden van elk individu door middel van opleiding. We komen samen voor een teambuildingactiviteit of een tennis- of voetbalwedstrijd op het bedrijfsterrein.

Vivaqua brengt vele zeer uiteenlopende profielen samen: inkoper, netwerktechnicus, lasser, tuinman, ingenieur, technicus, arbeider, tekenaar, klantenservice, monteur…

Op alle niveaus beschikken de medewerkers over een echte knowhow en vormen ze samen een bedrijf dat rijk is aan betekenis en waarden.

Onze waarden

  • Een gevoel van service
  • Betrouwbaarheid
  • De competentie
  • Integriteit
  • Teamgeest
  • De opening
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1891
Aantal werknemers 1370

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog