The Kitchen Company

The full kitchen solution provider

Het bedrijf & zijn sterke punten

The Kitchen Company levert complete keukenoplossingen voor bouwers, vastgoedpromotoren en aannemers!

De onderneming wil de ideale partner zijn voor alle vastgoedprojecten! Een kwalitatieve, klantgerichte aanpak en totale klanttevredenheid zijn de pijlers van hun visie op lange termijn. De dagelijkse organisatie wordt daarop constant getest, zodat ze zich voortdurend kunnen aanpassen en verbeteren.

The Kitchen Company NV is de B2B-divisie van groep Èggo, de Belgische nummer 1 op de markt van ingerichte keukens voor particulieren.

Onze deskundigheid en onze klantgerichte en grondige aanpak zijn een bron van inspiratie voor een constante groei op een concurrerende markt. The Kitchen Company legt zich toe op de markt van professionele projecten (B2B). Wij werken met promotoren, waarna de eindklant zijn toekomstige keuken aan zijn persoonlijke smaak en keuzes kan aanpassen in onze unieke locatie(s):

Onze ‘verkopers’ zijn binnenhuisarchitecten die de klanten advies op maat verstrekken.
Wij zijn de bevoorrechte partner van talrijke veeleisende bouwpromotoren.
Dankzij onze prijs-kwaliteitverhouding en onze klantgerichtheid scheppen wij reële toegevoegde waarde.
Wegens de constante groei zullen wij in 2020 onder meer een nieuwe showroom openen voor de Antwerpse projecten! Mooie vooruitzichten!

U voelt zich geroepen om aan de slag te gaan bij onze sectorleider en het concept van ethische handel dagelijks in de praktijk te brengen?

De sfeer in het team

In de onderneming heerst een ontspannen sfeer: gezamenlijke lunches, koffiepauzes, even samenkomen op het terras of in de ontspanningszone voor een partijtje tafelvoetbal of flipperkast… Uiteraard is design een veelvuldig gespreksonderwerp, of wat dacht u?!

Elke week wordt voor de werknemers een korf met vers fruit geleverd. Ook worden regelmatig barbecues, maaltijden enz. georganiseerd.

Onze waarden

  • Plezier
  • Authenticiteit
  • Verantwoordelijkheid
  • Durf
  • Vertrouwen

En de “Company Drivers” zijn:

  • innovatie
  • klantervaring
  • partnerships op lange termijn

Wie wil meegroeien met een ambitieuze onderneming en behoren tot een toonaangevend bedrijf in zijn sector, zit goed bij The Kitchen Company. Wij hebben een unieke werkomgeving, waar wederzijds respect en teamwerk belangrijke waarden zijn.

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1998
Aantal werknemers 21

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog