TenForce

Combining human reason and software intelligence to help you focus on what's important

Het bedrijf & zijn sterke punten

TenForce is een in Leuven gevestigd IT-bedrijf dat software voor risicobeheer en EHSQ-oplossingen (milieu, gezondheid, veiligheid, kwaliteit) ontwikkelt voor zijn B2B-klanten.

Bij TenForce zien we de toekomst in het groot. De onderneming is al internationaal actief en telt vandaag 75 medewerkers. Ze wil de onbetwiste nummer 1 worden van een sector in volle groei, door de komende vijf jaar 200 mensen aan te werven… Zin om mee in dat avontuur te stappen?

De sfeer in het team

Een mix van discipline en ongedwongenheid, met een vleugje non-conformisme en een flinke dosis lef, zo pakken wij problemen aan en werken wij bij TenForce. En af en toe eens gek doen mag!

We werken in kleine autonome teams, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en altijd dat stapje extra willen zetten voor de klant.

Waarom bij TenForce en niet elders?

Wegens het gebruik van spitstechnologie – AI, Machine Learning, IoT -, om te kunnen werken met experts in hun vakgebied en van hen te leren, wegens de teamgeest en de zin om elkaar te helpen.

Elke medewerker, elk team heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje”, zo luidt het motto van TenForce!

Onze waarden

  • Innovatie
  • Pragmatisme
  • Veerkracht
  • Verantwoordelijkheid
  • Authenticiteit
  • Gulheid
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2001
Aantal werknemers 58

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog