Sibelga

Put energie uit je werk!

Het bedrijf & zijn sterke punten

Sibelga beheert de gas- en elektriciteitsnetwerken in Brussel.

Onze 1000 medewerkers zijn elke dag druk in de weer om 500.000 Brusselse huizen en ondernemingen van energie te voorzien.

Vanop de werven of vanuit ons hoofdkantoor in het hart van onze hoofdstad zetten onze teams zich samen in om het energiegebruik van vandaag en morgen mogelijk te maken.

Elke bruisende onderneming met ambitieuze doelstellingen heeft steeds nood aan medewerkers die haar groei bevorderen – en Sibelga is geen uitzondering op die regel.

Aan werkgelegenheid dus geen gebrek!

De sfeer in het team

Werken bij Sibelga, dat is kiezen voor een multiculturele, tweetalige omgeving. Kortom, typisch Brussels! Twee derde van onze medewerkers is nog geen 45, dus je komt ongetwijfeld terecht in een jeugdige, dynamische sfeer.

We bevinden ons langs het kanaal, pal tussen Brussel-Stad en Laken. Trendy, ruime en moderne kantoren met een indrukwekkende sportinfrastructuur en een hypermodern bedrijfsrestaurant.

Je leert het beste als je je laat begeleiden door een ervaren persoon. Van zodra je bij Sibelga van start gaat, word je ondersteund door een collega, die je wegwijs maakt in alles wat je moet kennen en kunnen.

Bepaalde vaardigheden leer je niet op de schoolbanken, en dat beseffen wij maar al te goed! Daarom hebben wij een eigen technische school met onze eigen trainers.

Onze waarden

In 2020 werden de nieuwe waarden van Sibelga officieel voorgesteld aan het personeel. Die waarden hebben we met al onze medewerkers opgesteld en weerspiegelen hoe we ons met z’n allen op het terrein en in de kantoren voelen.

Deze vier waarden vormen samen het letterwoord FIER en zitten ingebakken in het DNA van Sibelga!

  • F staat voor Fiabiliteit
  • I staat voor Innovatie
  • E staat voor Eenheid
  • R staat voor eRkenning
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2003
Aantal werknemers 1100

Alle jobs bij Sibelga

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog