Shayp

Shaping the future of water

Het bedrijf & zijn sterke punten

Toekomstige eenhoorn? Misschien!
Op zoek naar talent? Absoluut!

Wereldwijd het waterverbruik verminderen en miljarden liters water besparen: dat is de ambitie die Shayp wil waarmaken met haar innovatieve technologie! Ze helpt waterlekken onmiddellijk op te sporen en te kwantificeren, zodat het onderhoud efficiënter en gerichter kan verlopen.

Shayp zit in een cruciale fase van haar ontwikkeling. Elke maand komen er nieuwe uitdagingen bij! Het is een intense leerperiode, maar als je ambitieus bent en zin hebt om een start-up van dichtbij te zien groeien, wacht dan niet langer! Het is nu of nooit!

Het bedrijf is op zoek naar een hele reeks profielen die klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en de groei verder te zetten in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. De uitdaging is immens, maar de beloning is minstens zo groot!

De sfeer in het team

Bij Shayp werk je in de omgeving van een start-up in volle groei, waar autonomie, openheid en transparantie worden gestimuleerd. Bovendien bevordert en steunt het bedrijf vooruitgang op alle niveaus. Zelf groeien dus, om de onderneming en de wereld vooruit te zien gaan!

Hard werken? Ja! Evenveel plezier maken? Uiteraard! Er worden immers regelmatig activiteiten georganiseerd (barbecue, dansen, cocktails, uitstapjes, sport enz.). Ben je op zoek naar een jong, dynamisch en ambitieus team dat mee de weg bereidt voor je toekomstige carrière? Dan is Shayp voor jou de ideale plek.

Shayp is waarschijnlijk de Belgische onderneming met de hoogste B Corp-score. Maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid staat centraal in haar visie, haar missie en haar DNA.

Onze waarden

  • Empowerment
  • Impact
  • Diversiteit en samenhorigheidsgevoel
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2017
Aantal werknemers 24

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog