Puratos

The quality partner for bakery, pastry and chocolate!

Het bedrijf & zijn sterke punten

Puratos is een internationale groep met een compleet gamma van hoogstaande producten en vernieuwende oplossingen voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector.

Consumenten zijn zich overal en steeds meer bewust van de kwaliteit van het voedsel dat ze verbruiken. Puratos ontwikkelt, produceert en verdeelt een uniek gamma ingrediënten voor bakkers, patissiers en chocolatiers die de allerhoogste kwaliteit eisen.

Wereldwijd werken duizenden mensen uit verschillende culturen bij Puratos. Diversiteit is een van de sterkste troeven van de onderneming als werkgever. Puratos is een wereldwijde, klantgerichte onderneming en een echt familiebedrijf.

De lat altijd hoger leggen en de klanten helpen om te slagen. Het streven naar uitmuntendheid op alle niveaus drijft de onderneming.

De sfeer in het team

Bij Puratos werken passievolle mensen die hoogwaardige voeding willen ontwikkelen.

De onderneming wil op alle niveaus dicht bij de mensen staan. De plaatselijke cultuur van een land en zijn unieke manier van handelen begrijpen. Hard werken en verscheidenheid en samenhang combineren. De onderneming heeft wereldwijd een gemeenschappelijke manier van handelen ontwikkeld: de ‘magie van Puratos’. Deze is ontstaan uit onze werkervaring met de beste bakkers, patissiers en chocolatiers uit verschillende culturen.

De onderneming wil voor haar partners een bron van nieuwe ideeën en vertrouwen zijn. In de overtuiging dat mensen steeds meer verwachten van voedsel, zowel op het vlak van kwaliteit als van inspiratie.

Onze waarden

  • Teamgeest
  • Passie
  • Ethiek
  • Durf
  • Kwaliteit
  • Visie
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1919
Aantal werknemers 9000

Alle jobs bij Puratos

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog