Proselect

Uw partner in human resources

Het bedrijf & zijn sterke punten

Proselect is een rekruteringsbureau dat zich toelegt op human resources. Het werkt met zijn klanten en kandidaten nauw samen om aan de juiste persoon de juiste plaats toe te wijzen en de talenten en het menselijke potentieel van elke organisatie te ontwikkelen!

Hun diensten spitsen zich toe op de rekrutering en selectie van geschoolde tot hooggeschoolde profielen, op die van assessment center, outplacement, menselijke ontwikkeling en interim management.

Samen smeden ze duurzame banden met hun partners. Hun loopbaanontwikkelaars begeleiden de kandidaten en de opportunity developers staan ondernemingen bij. Zo maken de opportunity developers van de uitdagingen van de klanten een succesverhaal en werken de loopbaanontwikkelaars samen met hooggeschoolde profielen.

Proselect telt 3 kantoren in Wallonië en Brussel, met daarnaast een team van geëngageerde en enthousiaste deskundigen.

De sfeer in het team

Binnen hun open space-kantoren spreken ze elkaar aan met ‘je’. De veranderingsdynamiek wordt er aangemoedigd door om de 4 maanden van kantoor te wisselen. Een kleine, gezellige structuur voor één ‘grote familie’: iedereen eet samen en heel regelmatig vinden teambuilding events plaats.

Er worden opleidingen en coachings op maat en in groep georganiseerd, alsook een mentorsysteem via peters. Nieuwkomers worden de eerste weken begeleid door een referentiepersoon (kennismaking met de fasen van het beroep, IT-programma’s enz.) of in het verbeteren van de onboarding.

Binnen het team heerst een hartelijke sfeer, gericht op onderlinge hulp en vooral veel humor !

Onze waarden

  • Passie en enthousiasme
  • Toewijding en betrokkenheid
  • Nauwgezetheid en kwaliteit

Proselect is een onderneming op mensenmaat die kan rekenen op de steun van een grote groep met dezelfde waarden. De inzet van de medewerkers maakt het verschil!

Zij delen dezelfde passie: de loopbaan van hun kandidaten ontwikkelen, onder meer via 3 kernwaarden:

  • Welwillendheid
  • Respect
  • Transparantie
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2007
Aantal werknemers 15

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog