PeterLily

Blijven groeien

Het bedrijf & zijn sterke punten

PeterLily is een adviesbureau op het gebied van Human Resources, organisatie en maatschappelijk betrokken leiderschap. Een vlakke structuur waar iedereen zijn plaats heeft. Co-creatie en collectieve intelligentie brengt HR-professionals samen die echt gepassioneerd zijn door hun vak.

Bij PeterLily geloven we in het potentieel voor menselijke en organisatorische ontwikkeling, de talenten van mensen, hun unieke karakter en hun vermogen om waarde te creëren en een verschil te maken. Hun missie is om dit potentieel op te sporen en te ontketenen en individuen, teams, organisaties en de maatschappij te helpen groeien naar hogere en duurzamere prestaties, prestaties, welzijn en prestaties.

Hun credo: Bouwen aan de toekomst van organisaties !

Verandermanagement, talentmanagement, vaardigheden, opleiding, … elk van de medewerkers van het bedrijf bouwt mee aan zijn job en is dus de dienstverlening aan de klanten van PeterLily !

Een bedrijfscultuur gebaseerd op transparantie, authenticiteit, delen en humor.

En omdat je soms “alles wat je nodig hebt is geloof, vertrouwen en een beetje feeënstof”, kun je rekenen op de positieve energie van PeterLily om jou en je projecten te helpen vliegen !

De sfeer in het team

Iedereen staat op hetzelfde niveau en de beslissingen worden samen genomen. Een bedrijfscultuur die zich onderscheidt van de massa. Iedereen komt zoals hij is, zelf.

Een open ruimte in prachtige kantoren, een keuken met zelfgemaakte koekjes, fruit, boeken om te delen, drankjes van tijd tot tijd in de avond, een whatsApp groep waar iedereen op elkaar kan rekenen…. welkom !

Onze waarden

  • Humanisme
  • Co-creatie
  • Transparantie
  • Authenticiteit van het humanisme
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2015
Aantal werknemers 13

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog