Oniryx

Daag ons uit of kom ons team versterken!

Het bedrijf & zijn sterke punten

Welk IT-bedrijf vind jij vandaag inspirerend? Wat als ik je vertelde dat ook jij kunt rekenen op een werkgever met een innovatieve aanpak en motiverende resultaten? Die zowel flexibel als bestendig is, die dicht bij je staat en snel reageert? Een werkgever die niet tevreden is met voorgekauwde oplossingen, maar de lat altijd verder en hoger wil leggen, net als jij.

ONIRYX is een dynamische en innovatieve dienstverlener die in februari 2008 het licht zag. Het bedrijf heeft een gevarieerd leger aan experts die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en managen van IT-projecten over de hele productieketen (projectmanagement, analyse, ontwikkeling, tests, veranderingsmanagement, advies en opleiding).

Sinds de oprichting is ONIRYX blijven groeien. Onze omzet stijgt voortdurend. Vandaag hebben we al meer dan 60 werknemers.

De sfeer in het team

Het hoofdkantoor van ONIRYX is een prachtig gebouw in Gembloers, een klein kasteeltje tussen de bomen in een mooi park. Als team van IT-fanaten worden we gedreven en geïnspireerd door onze animo, onze nieuwsgierigheid, de uitdagingen en onverwachte oplossingen die uit de bus komen.

ONIRYX maakt deel uit van de groep BlackSheep Tribes. Die brengt ondernemingen samen die zich volop inzetten voor het ethische verloop van hun dagelijkse activiteiten, met een efficiënte, humanistische en innovatieve mindset. Samen verkennen we nieuwe manieren om te ondernemen en samen te werken, met aandacht voor ons dagelijkse leven, ons milieu, onze collega’s, onze klanten en onze partners.

ONIRYX werkt daarom volgens een zelfbeheermodel, waarbij iedereen zijn work-lifebalans zelf in handen heeft binnen een redelijk platte organisatiestructuur!

Onze waarden

Inspraak. Uit elke ervaring valt iets te leren. Daarom durven wij onze bevindingen, gevoelens, ingevingen enzovoort met elkaar te delen. Zo dragen we bij aan de evolutie van ons bedrijf, ons team en onze projecten. We steunen elkaar ook door te luisteren, feedback te geven en voorstellen te formuleren.

Efficiëntie. We willen dat onze inspanningen evenredig zijn aan de impact van onze acties, zodat we resultaten kunnen afleveren die aan alle behoeften voldoen. Ons vertrouwen in onze expertise neemt alsmaar toe. Daardoor kunnen we beter doordringen tot de kern van de zaak en onze uitstekende reputatie in stand houden.

Veerkracht. We overwinnen moeilijkheden door er als individu en als groep uit te leren. Doordat we verandering omarmen, ons erdoor slaan en de positieve kant ervan inzien, kunnen we groeien en staan we sterk door onze empirische aanpak.

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2008
Aantal werknemers 102

Alle jobs bij Oniryx

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog