ngage

Het bedrijf & zijn sterke punten

ngage werd opgericht in 2009 en is een management consultancybureau gespecialiseerd in strategie uitvoering met hoofdkantoor in België.

De 65 ngagers in het team werken samen met bedrijven aan uiteenlopende projecten, waaronder optimalisatie van de klantervaring, change management, financiële, menselijke of digitale transformatie.

Bij ngage zal je impact hebben !

We spannen ons in om jouw sterke punten, troeven en vaardigheden te ontwikkelen en in te zetten, zodat je echt het verschil kan maken in onze organisatie. We helpen je om zowel bij onze klanten als bij ons de grenzen van innovatie en nieuwe technologie op te zoeken en te verleggen, zodat je een positieve en duurzame verandering kan teweegbrengen.

Bij ngage beleef je in de eerste plaats een menselijk avontuur!

Niemand doet er zomaar een job – we bouwen met z’n allen mee aan een heuse gemeenschap rond gedeelde waarden. Je komt terecht in een gezonde omgeving en wordt omringd door een zorgzaam managementteam en inspirerende collega’s. Eén ding staat vast: eens je deel uitmaakt van onze familie, zal je er nooit echt afscheid van nemen.

Wij willen dat de consultants van ngage aan de slag kunnen gaan in een stimulerende, innovatieve en aangename werkomgeving, waar de nadruk ligt op uitmuntendheid en er wordt gefocust op concrete resultaten voor de klanten.

Al onze medewerkers krijgen ook de mogelijkheid om intern deel te nemen aan inspirerende projecten rond thema’s als duurzame ontwikkeling, marketing en communicatie, sport of welzijn op het werk.

We werken natuurlijk hard, maar we bouwen ook graag een feestje. Ook dat behoort tot onze waarden! En het is een uitstekende manier om samen fijne momenten te delen.

Onze waarden

  • Excellence driven
  • Human centered
  • Enjoyment minded

Onze sterke punten

  • Trainingsplan
  • Carriere-evolutie
  • Innovation oriented
  • Platte structuur
  • Feestcomité
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2009

Alle jobs bij ngage

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog