Monizze

Jouw extra-legale voordelen op één zelfde kaart

Het bedrijf & zijn sterke punten

Monizze brengt de voordelen van Maaltijd, Eco, Cadeau, Activ’ en Consumptie uit. Alle vijf de voordelen zijn gebundeld op één Monizze-rekening.

De elektronische oplossingen van Monizze zijn efficiënte en economisch verantwoorde loyaliteits- en motivatiemiddelen die de koopkracht van werknemers helpen te verbeteren.

De medewerkers – de “Monizzers” – omschrijven Monizze als een dynamisch bedrijf met een menselijke aanpak en een familiale sfeer. Het is hard werken, maar tijdens de pauzes worden er spontaan verzameld op het terras, rond de pingpongtafel of de babyfoott! En de Monizzers kunnen ook feesten! Er worden regelmatig teambuildingactiviteiten georganiseerd.

Groeien en laten groeien maakt intrinsiek deel uit van het DNA van het bedrijf. Externe en interne opleidingen worden georganiseerd om nieuw talent te verwelkomen en gaan door gedurende de hele loopbaan van een individu om hem of haar in staat te stellen voortdurend te streven naar een betere versie van zichzelf. Elk nieuw lid krijgt bij aankomst ook een peter toegewezen.

Het team van 55 Monizzers laat het dagelijks leven van 30.000 werkgevers, 370.000 gebruikers en 25.000 retailers in België schitteren. Tegelijkertijd maakt Monizze deel uit van de UP-groep, aanwezig in 19 landen en met 3.400 medewerkers.

De sfeer in het team

Uitmuntendheid
Engagement
Hulpvaardigheid

Als u zin heeft om te groeien en een bloeiend bedrijf te helpen groeien, sluit u zich dan aan bij Monizze!

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2011
Aantal werknemers 56

Alle jobs bij Monizze

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog