MoneyOak

Grow your greatness

Het bedrijf & zijn sterke punten

MoneyOak, opgericht in 2016, is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van de fiscaliteit. Hun 3 niches: de gedeeltelijke vrijstelling van de bedrijfsvoorheffing, de aftrek van innovatie-inkomsten en het verkrijgen van innovatiegerelateerde subsidies.

MoneyOak is momenteel leider in België voor gedeeltelijke vrijstelling van de bedrijfsvoorheffing en de aftrek van innovatie-inkomsten. De reden voor hun leidende positie? Zij richten zich op fiscale niches die verband houden met innovatie. Hun multidisciplinair team, bestaande uit wetenschappers, juristen en financiële analisten, heeft een geavanceerde expertise op dit gebied weten te ontwikkelen.

MoneyOak heeft meer dan 100 klanten in verschillende sectoren zoals: Pharma, Bank & Verzekeringen, Industrie, IT, Biotech, Fintech, Levensmiddelen, Luchtvaart, …

Sinds 2020 zijn ze ook aanwezig in Spanje, Frankrijk, Luxemburg en binnenkort Polen.

De sfeer in het team

MoneyOak is een klein bedrijf, waar het vanzelfsprekend is om in teamverband te werken. Wij spreken elkaar aan met de voornaam en genieten van een platte structuur waarin iedereen een expert is in zijn vakgebied. We werken in een Open Space met vergaderruimten en we lunchen regelmatig samen.

Bij MoneyOak houden we van verrassingen! Elk jaar worden er verschillende activiteiten, waaronder een grote reis, georganiseerd.

Met een buddysysteem voel je je direct geïntegreerd. Door de kleine omvang van het team maakt interne coaching deel uit van het DNA van het bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om één of twee trainingen per jaar te volgen, naar keuze van de werknemer.

MoneyOak probeert niet zomaar te rekruteren, ze zoeken in de eerste plaats mensen die zich identificeren met hun filosofie. Hiervoor is MoneyOak transparant over zijn werkwijze en de verwachtingen.

Deelnemen aan MoneyOak betekent meegroeien met een bedrijf in plaats van te groeien in een bedrijf. Als u een concrete impact wilt hebben op de resultaten van uw bedrijf, verantwoordelijkheid wilt nemen en projecten van A tot Z wilt volgen, bent u klaar om u volop te ontplooien!

Onze waarden

  • Fun-Energie
  • Integriteit
  • Creativiteit
  • Mensen
  • Eigendom
  • Waardigheid
  • Vertrouwelijkheid
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2016
Aantal werknemers 12

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog