MDS Consulting

De fiduciair die kwaliteit van dienstverlening combineert met technologische innovatie !

Het bedrijf & zijn sterke punten

MDS Consulting is een fiduciaire met kantoren in Jette, Eigenbrakel en Vorst. De fiduciaire is actief in alle vakgebieden die te maken hebben met boekhouding, fiscaliteit, vennootschapsrecht, financiële analyses en loonbeheer. De onderneming stelt haar diensten voor aan kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen en internationale verenigingen. Dankzij de oprichting van een netwerk van gespecialiseerde professionele relaties is MDS ook werkzaam op alle gebieden die een heel specifieke knowhow vereisen.

MDS promoot de permanente opleiding van zijn team en streeft doorlopend naar vernieuwing en verbetering van de dienstverlening aan zijn klanten.

De onderneming wil zich onderscheiden door een voorloper te zijn in het aangepaste gebruik van de nieuwe informatie- en communicatietechnologieën. Doel is de communicatie en het informatieverkeer met de klanten te vergemakkelijken, via de voortdurende vernieuwing van de informaticasystemen en -tools.

MDS is lid van het netwerk Kreston International. Discretie, integriteit, ervaring, ethiek en vertrouwen zijn hun sleutelwoorden.

De sfeer in het team

In een hartelijke verstandhouding toont het team zich bijzonder gemotiveerd om alle belastingaangiften binnen de toebedeelde termijnen in te dienen! Altijd wordt gestreefd naar een goed evenwicht tussen werk en gezin, ook in drukkere periodes verbonden aan de activiteit van de fiduciaire.

Bij MDS werkt een jong en heel dynamisch team. De medewerkers nemen deel aan een maandelijkse opleidingssessie. Iedere nieuwe werknemer krijgt coaching en wordt heel regelmatig opgevolgd voor een snelle integratie, maar ook om alle knepen van het vak vlug onder de knie te krijgen.

Het feestcomité organiseert een jaarlijkse uitstap en regelmatige events. De teamleden worden elke dag in de watten gelegd met een fruitmand, een coffee corner en broodjes. Ernstig en goed werk leveren staat voorop, gekoppeld aan een flinke dosis humor en een gezellige sfeer onder de collega’s.

Onze waarden

Hun waarden steunen op 3 pijlers:

  • • Kwaliteit van het werk en naleving van de fiscale termijnen
  • • Beschikbaarheid voor de klanten
  • • Gebruik van toptechnologie
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1997
Aantal werknemers 16

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog