McKesson

Het bedrijf & zijn sterke punten

De McKesson-groep is een internationale onderneming die actief is in dertien Europese landen. Ze is een speler in de groot- en detailhandel voor de farmaceutische en gezondheidssector.

In België stelt de groep 1300 mensen tewerk en is ze aanwezig in de hele logistieke waardeketen van de farmaceutische sector, via de groothandelaars Pharma Belgium en Belmedis, de verdeler Cophana en het netwerk van LloydsPharma-apotheken.

Dankzij McKesson worden dagelijks ruim twee miljoen klanten bediend in meer dan 2300 eigen apotheken en bij ruim 7000 retailpartners.

De sfeer in het team

Wie aan de slag gaat bij McKesson, komt terecht in een stimulerende internationale werkomgeving, waar initiatief nemen aangemoedigd wordt en IT-profielen veel autonomie krijgen om hun opdrachten tot een goed einde te brengen.

McKesson zorgt ervoor dat zijn medewerkers hun hele carrière lang gebruik kunnen maken van de interne mobiliteit en nieuwe kennis kunnen opdoen: elke werknemer heeft recht op bijscholingen en krijgt reële mogelijkheden om door te groeien in België en Europa.

Onze waarden

  • Autonomie
  • Leren/Opleiding
  • Teamgeest
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2001

Alle jobs bij McKesson

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog