Marsh

Samen streven we naar een nulrisico

Het bedrijf & zijn sterke punten

Marsh is een wereldwijde leider in risicobeheer: wij helpen onze klanten om hun risico’s te kwantificeren en effectief te beheren en om nieuwe groeimogelijkheden te vinden.

Wij leveren diensten op het gebied van risicobeheer, risicoadvies, verzekeringsmakelaardij, alternatieve risicofinanciering en beheer van verzekeringsprogramma’s aan bedrijven, overheidsinstanties, organisaties en belangengroepen over de hele wereld.

Dit alles door een unieke combinatie van intellectueel kapitaal, branche-expertise, wereldwijde ervaring en samenwerking!

De sfeer in het team

Werken bij Marsh betekent deel uitmaken van een team gepassioneerde professionals met sterk uiteenlopende profielen uit alle hoeken van de wereld. Zij helpen onze klanten om de meest complexe en uitdagende vraagstukken rond hun toekomst het hoofd te bieden!

Werken bij Marsh betekent deel uitmaken van een organisatie waar iedereen zijn plaats heeft, waar iedereen gerespecteerd wordt voor zijn/haar toegevoegde waarde. Een organisatie waar zelfs een starter mag meewerken aan projecten die de toekomst van de organisatie bepalen. Een organisatie waar de opleiding van iedereen belangrijk is en waar iedereen de kans krijgt om te groeien, zijn/haar mening te uiten en deel te nemen!

Werken bij Marsh betekent ook deel uitmaken van een flexibele organisatie waar alle medewerkers zelf kiezen hoe vaak ze telewerken en op kantoor aanwezig zijn, hoe ze hun werk tijdens de week en op termijn verdelen en hoe hun loonpakket is samengesteld. Zo gaan resultaten en welzijn hand in hand.

Onze waarden

Diversiteit en inclusie

Onze mensen voelen zich zelfverzekerd en in staat om te slagen omdat ze gerespecteerd worden en echt zichzelf kunnen zijn. Wij waarderen en stimuleren diversiteit, ook wat betreft opleiding, ervaring, denkwijze en kansen.

Carrièremogelijkheden

Met een gevarieerd bedrijf, kantoren in meer dan 100 landen en klanten over de hele wereld, biedt Marsh McLennan u ongeëvenaarde mogelijkheden. Uw carrièrepad is een krachtige mix van bedrijfsopleiding, praktijkervaring, persoonlijk initiatief en ambitie.

Het is aan u om te beslissen waar u heen wilt, hoe snel u wilt gaan en waar u wilt eindigen. Het zijn briljante ideeën, constante nieuwsgierigheid en uitstekende resultaten die ons bedrijf en jouw carrière vooruit stuwen.

Teamgeest 

Creativiteit, innovatie, kritisch denken en flexibiliteit zijn de sleutel tot succes in het bedrijf.

Er is hier een plaats voor je. Wij geloven in samenwerking en zorgzaamheid, ongeacht je rol en ervaring. Begin hier en werk je weg naar boven. Geen enkele andere organisatie in onze sector biedt zoveel mogelijkheden en kansen op wereldschaal.

Social Commitment

Wij engageren ons om onze activiteiten op een verantwoorde manier uit te voeren en zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen via een waaier van programma’s en activiteiten onder de paraplu van ‘Marsh Cares for you’. De kernelementen van ons CSR-programma zijn filantropie en vrijwilligerswerk door werknemers, en duurzaamheid.

Wij respecteren ook elke Marsh-medewerker als een individu en geloven dat diversiteit van ideeën, meningen en vaardigheden ons helpt om de diensten die wij aan onze klanten leveren te verbeteren.

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1050
Aantal werknemers 400

Alle jobs bij Marsh

Senior Client Executive

Brussel, Antwerpen, Luik, Ghent, Namur - Permanente positie

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog