Karott’

De partner voor uw gezondheids- en voedingscommunicatie, voor een duurzamere wereld !

Het bedrijf & zijn sterke punten

Karott’ is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in gezondheid en voeding en dat verfrissend en innovatief wil zijn.

Werken bij Karott’ betekent een avontuur beginnen dat zowel humaan als geëngageerd is. Iedereen is belangrijk en brengt zijn of haar vaardigheden mee naar het team, met diversiteit en expertise. Collectieve intelligentie en behendigheid zijn hier de sleutels tot samenwerking. Als iedereen zo goed mogelijk meewerkt aan de realisatie van ambitieuze ommunicatieprojecten voor onze klanten, dan is het altijd met het zoeken naar betekenis en excellentie als rode draad. Leren om voor je gezondheid te zorgen en gezond te eten kan alleen worden bereikt als je je diepgaand inzet voor de fundamentele kwesties van gezondheid en voeding.

Naast directe advisering op het gebied van gezondheid, voeding en digitale communicatie biedt het bedrijf ook een netwerk van experts op deze gebieden. Karott’ speelt ook een rol als uitgever via zijn platform Foodinaction.com, een website gewijd aan voedingsprofessionals die niemand minder is dan de toonaangevende media in België !

De sfeer in het team

Bij Karott gaat iedereen op dezelfde golflengte zitten en eet samen. Elke gelegenheid is een voorwendsel voor het feest comité om een lunch, een brunch of andere bijeenkomst rond de tafel te organiseren, met altijd een bijzondere aandacht voor lokale en biologische consumptie.

Zijn we in een communicatiebureau gespecialiseerd in gezondheid en voeding ?!

Onze waarden

  • Een liefde voor een goed uitgevoerde job
  • Het enthousiasme
  • Teamgeest
  • Nieuwsgierigheid
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2007
Aantal werknemers 14

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog