Kammco

"Structurering voor een betere groei" - Strategisch advies

Het bedrijf & zijn sterke punten

Kammco, opgericht in 2007 door Karin Maquet, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van KMO’s in alle stadia van hun groei, van het ontstaan van een startend idee tot de overdracht van een bedrijf en de kritieke fase van de omzetontwikkeling.

Bij Kammco beperkt het overleg zich niet tot het doen van theoretische aanbevelingen. Belangrijke hefbomen om de groei te structureren worden geïdentificeerd en geïmplementeerd bij klanten, op financieel, commercieel, organisatorisch, strategisch en technologisch niveau. Er wordt een langdurige vertrouwensrelatie opgebouwd met klanten uit een breed scala van sectoren, waaronder voedselverwerking, communicatie, interactief gamen, passieve en duurzame bouw, enz.

Werken in een kleine structuur stelt u in staat om uw grenzen te overschrijden op het gebied van behendigheid en vaardigheden.

Hun grootste uitdaging ? Verhoging van 4 naar 15 personen in 2021.

De sfeer in het team

Een klein, hecht team, met gevarieerde en complementaire vaardigheden, waar grijze massa, emotionele intelligentie, techniek en pragmatisme worden gecombineerd.

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2007
Aantal werknemers 4

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog