HumanX

Ontdek de X-factor !

Het bedrijf & zijn sterke punten

HumanX is een startup in human resources consulting. Zij richten zich op het nieuwe digitale tijdperk. Met de komst van nieuwe technologieën is het personeelsmanagement in volle transitie. HumanX maakt deel uit van de Cronos Group en kan dus rekenen op de ondersteuning van de structuur op alle niveaus.

De twee voornaamste diensten zijn HR consultancy en digitale HR (HR analytics, chatbot, …). De jonge startup past zich aan aan de behoeften van de klant.

HumanX helpt haar klanten met hun HR-technologieën en -tools om de tevredenheid van de medewerkers te verhogen en het administratieve werk te verlichten. Daarnaast verzamelt, structureert en analyseert de afdeling ‘HR-analyse’ de HR-gegevens van de klant.

Bij HumanX zijn we op zoek naar personen die ons het volledige potentieel van hun X-factor kunnen laten zien !

De sfeer in het team

HumanX is gevestigd in een prachtige coworking space met geïsoleerde -, collaboratieve – en ontspanningsruimtes. Er zijn zelfs een patio met bomen en groen, yogalessen, een cafetaria en conferenties.

Bij HumanX hebben we een platte structuur, iedereen tutoyeert elkaar en we delen een gemeenschappelijk belang: de mens. Elke consultant is uniek binnen het bedrijf. Binnen dit jonge en dynamische team heerst er een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer. Sinterklaas, de eindejaarsfeesten en andere gelegenheden worden gevierd met Cronos, het moederbedrijf van de start-up.

Onze waarden

  • Integriteit
  • Vertrouwen
  • Betrokkenheid
  • Enthousiasme
  • Innovatie
  • Zin voor initiatief
  • Samenwerking
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2019
Aantal werknemers 5

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog