ENGIE

#ActwithEngie

Het bedrijf & zijn sterke punten

Bij ENGIE werken we aan een wereld zonder CO2. Onze bestaansreden is tegelijk onze reden om actie te ondernemen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe UPtimisten! Zin om deel te nemen aan dit avontuur?

ENGIE is in België de leider in energietransitie.

Onze ambitie? Het voortouw nemen in de koolstofarme transitie. Dat betekent: onze klanten, bedrijven en lokale gemeenschappen de middelen aanreiken om hun energietransitie mogelijk te maken, op een eenvoudige manier en tegen de laagste kosten.

Om dat klaar te spelen, beheerst ENGIE alle aspecten van energie: van de productie tot de optimalisering van het verbruik, van onderzoek en innovatie tot het onderhoud van de meest complexe installaties, van de technische ontwikkeling tot de bouw en realisatie van projecten.

Neem ook actief deel aan de energierevolutie! Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team van UPtimisten! Bij ons vind je de carrière die aan je verwachtingen beantwoordt.

Vandaag blijft ENGIE op zoek naar diverse profielen in verschillende domeinen.

De sfeer in het team

Ontdek de UPtimisten-sfeer!
Een bedrijf is meer dan een optelsom van werknemers. Een reus als ENGIE biedt mogelijkheden voor vele talenten. Hightech-experten werken er samen met technici en administratief bedienden, allemaal deskundigen in hun vakgebied. Maar voelen de werknemers er zich goed en gaan ze elke dag vol enthousiasme aan de slag? Of draait alles louter om kennis en vaardigheden? ENGIE wil elke medewerker een aangename werkomgeving en werksfeer bieden, waar iedereen individueel en als UPtimist kan groeien.
We stellen alles in het werk om onze UPtimisten een boeiende job te geven, in een hoogtechnologische omgeving en binnen een dynamisch team. Daarbij reiken we ook talrijke doorgroeimogelijkheden aan.

Onze waarden

ENGIE schikt zich naar de uitdagingen van de energiewereld en de behoeften van zijn klanten. Om daarin te slagen, hebben we sympathieke en veeleisende vrouwen en mannen nodig, die open staan voor de anderen en de toekomst! Mensen die het onbekende aandurven om zo samen mee te bouwen aan een harmonieuzere toekomst. Wie zich aansluit bij ENGIE, behoort voortaan tot de superhelden van de energie- en klimaattransitie!

De Stichting ENGIE is ook betrokken bij de integratie van jongeren via sport, cultuur en onderwijs. We steunen ook organisaties door middel van sponsoring van activiteiten en honderden medewerkers engageren zich in hun vrije tijd bij verenigingen.

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1905

Alle jobs bij ENGIE

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog