ConceptExpo

Anders gaan werken met collaborative governance

Het bedrijf & zijn sterke punten

ConceptExpo is een designbureau dat merken en bedrijven uitzonderlijke ontmoetings- en belevingsplaatsen ontwerpt en opbouwt. Het helpt met het uitwerken van inrichtingsprojecten die hun aanwezigheid en communicatie op salons, vakbeurzen, in verkooppunten en musea een boost geven. Van design tot marketing en installatie, het team van ConceptExpo begeleidt zijn B2B-klanten van a tot z.

Met zijn kennis en vaardigheden op het vlak van design, digitaal ontwerp en houtproductie biedt Concept Expo nu ook vernieuwende oplossingen aan voor bedrijven en telewerkers, die steunen op samenwerking, het inzetten van technologie en een flexibele aanpak.

De sfeer in het team

Wie bij ConceptExpo aan de slag gaat, komt terecht in een team van ervaren professionals. De onderneming bestaat intussen 25 jaar. Ze telt vandaag een honderdtal medewerkers en bouwde al stands voor meer dan 700 verschillende beurzen in ruim 30 landen.

Lamborghini, Heinz, Mercedes-Benz en Siemens zijn enkele van de gerenommeerde en veeleisende klanten voor wie je zal kunnen werken !

ConceptExpo is ook een team dat inzet op de polyvalentie van zijn medewerkers die elkaar perfect aanvullen: marketing, design, ontwerp of installatie, bij ConceptExpo verveel je je nooit en leer je elke dag bij, om uiteindelijk een expert te worden in je vakgebied !

Onze waarden

  • Moed
  • Respect
  • Verantwoordelijkheid
  • Samenwerking
  • Positiviteit
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1977
Aantal werknemers 50

Alle jobs bij ConceptExpo

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog