Commuty

De innovatieve parkeermanagement software die groene mobiliteit stimuleert !

Louvain-La-Neuve

https://www.commuty.net/

Het bedrijf & zijn sterke punten

Commuty is een Belgische startup die 4 jaar geleden werd opgericht met een diep verlangen om te innoveren om de milieu-uitdagingen van onze samenleving aan te gaan. Hun uitdaging ? Verander het reisgedrag van werknemers en ontwikkel zo een echte impact op het milieu ! Groene mobiliteit is hun passie !

Hun primaire doel is de werkplek. Commuty ontwikkelt computersoftware om het parkeerbeheer te verbeteren en zo groene mobiliteit in bedrijven en kantoorgebouwen te stimuleren.

Parkeerbeheer kan erg moeilijk zijn, en het veranderen van mobiliteitsgewoonten kan een echte uitdaging zijn…. Maar het aangaan van deze uitdagingen is precies wat Commuty leuk vindt! Door digitalisering en innovatie maken ze problemen uiterst complex en eenvoudig aan te pakken.

Vandaag de dag is het team van de Commercie, gevestigd in Waals-Brabant en Brussel, vol ambitie. Bij Commuty werken betekent de wereld willen veranderen door hem dagelijks groener te maken, het betekent deelnemen aan een menselijk avontuur vol betekenis en grote uitdagingen.

De sfeer in het team

Een klein tweetalig team, waar iedereen in zijn eigen tempo werkt volgens de te bereiken doelstellingen. Een ontspannen sfeer op kantoor, professioneel bij de klant. Een vlakke structuur, waar iedereen aanwezig is om het bedrijf te helpen groeien. We eten samen in de kantine of in de eetwagen bij het kantoor…. als we niet thuis werken !

Iedereen heeft een coaching- en opleidingsplan om zijn doelstellingen te bereiken en zijn carrière zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Onze waarden

  • De innovatie
  • De authenticiteit
  • Het saldo
  • De ambitie
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2016
Aantal werknemers 6

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog