Cofidis

Dromen à la carte, geef jezelf de middelen!

Het bedrijf & zijn sterke punten

Zorg dat je de middelen hebt om je dromen waar te maken. Vind de juiste stijl in je zoektocht naar geluk. Met de hulp van Cofidis worden je plannen en ideeën werkelijkheid! Met die muzikale woorden begint de nieuwste reclamespot van de onderneming! Het leven staat niet stil, behoeften evolueren, de tijden veranderen. Dan kan het soms nuttig zijn om een krediet af te sluiten!

Cofidis is een van de belangrijkste spelers in de verkoop op afstand van krediet- en verzekeringsoplossingen. De onderneming is al sinds 1985 actief in België en telt 400 medewerkers die met meer dan 450.000 klanten een echte vertrouwensband onderhouden. Elke klant is evenwel uniek.

Cofidis onderscheidt zich door een hechte relatie met zijn klanten, zelfs vanop afstand, aangepast aan elke vraag en elke situatie. De onderneming biedt ieder de kans om op zijn of haar manier vooruit te gaan in het leven. Dus ook aan jou! Word lid van een dynamisch team binnen een bedrijf dat zich een ‘Great Place to Work’ mag noemen.

De sfeer in het team

Cofidis gelooft in ieders potentieel! Met onze gezamenlijke wil om te slagen kan alles! Ieders kwaliteiten, talent en persoonlijkheid komen elke dag ten volle tot hun recht. De onderneming beseft dat de medewerkers aan de basis liggen van haar succes!

Er zijn natuurlijk dagen waarop het al eens wat moeilijker gaat. Het is dus noodzakelijk om voor zichzelf te zorgen.Cofidis organiseert yogasessies, ‘flash siësta’s’, conferenties over welzijn, enz. Bovendien kunnen werken en gezelligheid best samengaan! Er is keuze uit tal van activiteiten: tafelvoetbal, pingpong, mountainbiken in het weekend …

Cofidis beschikt over moderne voorzieningen, met een echt bedrijfsrestaurant. En er is ruime aandacht voor de balans tussen werk en gezin. Cofidis biedt 41 vakantiedagen, gecombineerd met een aantrekkelijk loonpakket. Kortom, werken en tegelijk genieten van het leven, het kan bij Cofidis!

Onze waarden

Sterke en ambitieuze waarden vormen het DNA van de onderneming.

  • Verantwoordelijkheid: vertrouwen, professionalisme, discretie, respect en verantwoord handelen zijn in de financiële sector van fundamenteel belang. Cofidis is een verantwoordelijk merk dat van een persoonsgebonden en duurzame relatie zijn prioriteit maakt.
  • Eenvoud: in ons aanbod, in onze communicatie, in onze manier van werken, … We willen een eerlijke, duidelijke en oprechte relatie waarin we elkaar snel en makkelijk begrijpen.
  • Flexibiliteit: om moeiteloos te kunnen inspelen op onze snel veranderende omgeving en de steeds hogere verwachtingen van onze klanten, is Cofidis een wendbare onderneming die zich makkelijk kan aanpassen zodat we ons doel kunnen bereiken: dat iedereen zijn leven kan leiden op de manier die hij wil.
  • Eerbied: elke relatie is hecht en in een positieve sfeer waarin de klant voelt dat er naar hem geluisterd wordt en waarin hij zich begrepen en gerespecteerd voelt.
  • Durf: we stellen oplossingen en initiatieven voor die het verschil maken voor jou.
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1985
Aantal werknemers 400

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog