Chembo-Bevil

https://www.bevil.be/nl/onze-producten/

Het bedrijf & zijn sterke punten

De firma Bevil werd opgericht in 1976 en sloot zich in 2000 aan bij de groep Chembo. Doel was de hoogste kwaliteit af te leveren en snel te kunnen reageren bij de ontwikkeling van zowel chemische als biologische producten.

In 2003 werd de onderneming bekroond met de prijs voor innovatie op het gebied van Biotechnologie. In 2008 kreeg ze van het magazine Trends Tendances de Gazelleprijs als sterkst groeiende onderneming van de provincie Henegouwen. Bevil streeft voortdurend naar vernieuwing en ontwikkelt nieuwe concepten op basis van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Knowhow gaat er hand in hand met creativiteit, onderzoek en milieuvriendelijkheid!

De sfeer in het team

Binnen dit familiebedrijf spreken ze elkaar met ‘jij’ aan en begroeten ze elkaar ‘s ochtends met een zoen. In de open space of in de keuken kan iedereen terecht voor een kop koffie of maaltijd.

Naast de eindejaarsmaaltijd worden regelmatig barbecues en andere teambuilding events georganiseerd om de banden tussen de werknemers nog te versterken.

Onze waarden

  • Respect
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Innovatie

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/betuned/public_html/wp-content/themes/BeTuned/single-companies.php on line 125
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1976
Aantal werknemers 45

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog