Carrefour

Word een leider in de voedseltransitie!

Het bedrijf & zijn sterke punten

Carrefour Belgium, iedereen kent en heeft zijn boodschappen al gedaan in België! Het bedrijf heeft meer dan 10.000 mannen en vrouwen in dienst. Met zo’n 40 Carrefour-hypermarkten, meer dan 440 Carrefour Market-supermarkten, 300 Carrefour Express-supermarkten en 195 Carrefour Drive-onttrekkingspunten ondersteunt Carrefour België klanten in elke fase van hun leven en consumptie. Deze partner in het dagelijks leven biedt, dankzij zijn lokale wortels, 11.000 lokale producten en 4.000 “Bio & Fitness” producten.

Carrefour wil de drijvende kracht zijn achter de voedseltraditie in België. Dagelijks bieden ze de Belgen kwaliteitsproducten aan, al dan niet in de vorm van food en non-food, voor alle smaken en budgetten. Het wereldwijde ACT FOR FOOD project heeft als doel om betere voeding, smaak en kwaliteit te bieden.

De sfeer in het team

Carrefour is een dynamisch bedrijf dat veel interessante projecten ontwikkelt. Het bedrijf bevindt zich in het midden van een digitale en operationele revolutie en staat voor de uitdaging om het verbruik van de klant te veranderen.

In open ruimtes heerst er een goede sfeer en collegialiteit tussen collega’s. We vieren Kerstmis, Sinterklaas en familiedagen. En dan heb ik het nog niet eens over de donderdag na de werkzaamheden of de vele evenementen met collega’s.

Er worden kwaliteitstrainingen aangeboden. Maar het allerbelangrijkste is het delen van kennis en expertise tussen collega’s. Werken bij Carrefour betekent deel uitmaken van een hecht team, waar collega’s elkaar ondersteunen en managers open en begripvol zijn. Ze hebben immers allemaal hetzelfde doel: hun klanten gelukkig maken.

Echte carrièremogelijkheden worden geboden. Carrefour biedt duizenden zeer gevarieerde functies. Afhankelijk van de vaardigheden en ambities is er altijd ruimte voor groei!

Onze waarden

  • Klantgerichtheid
  • Verplichting
  • Aandacht
  • Positiviteit
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1970
Aantal werknemers 10000

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog