Buy Way

Het grootste Belgische Fintech-bedrijf

Het bedrijf & zijn sterke punten

Buy Way is een bedrijf dat actief is in het domein consumentenkrediet (Belux) en is marktleider voor de financiering van aankopen in de winkel. Meer dan 200 partners en 550 verkooppunten in diverse sectoren vertrouwen op hen. Buy Way is ook de financiële partner van de belangrijkste bankspelers.

Haar belangrijkste missie is het voorstellen van financieringsoplossingen, het bieden van een gepersonaliseerde opvolging van elk dossier en het innoveren in een sector die voortdurend in ontwikkeling is.

Hun financieringsoplossingen bieden zowel klanten als winkelketens oplossingen op maat voor elke situatie. Buy Way heeft momenteel ongeveer 600.000 klanten voor wie ze alledaagse projecten toegankelijk maken. Met progressieve resultaten is Buy Way een jong en dynamisch bedrijf.

Buy Way is daarnast ook een zeer innovatief bedrijf, een echte pionier in de digitalisering van de fintech-sector.

De sfeer in het team

Hun doel? Elke dag opnieuw de klanten tevreden houden! Bij Buy Way hebben we een hecht team en een echte cultuur van wederzijdse steun. Iedereen heeft de mogelijkheid om te groeien in zijn of haar job en veel managers zijn hun carrière in het bedrijf begonnen en zijn vervolgens de ladder opgeklommen.

Er worden tal van opleidingen en certificaten aangeboden voor het verder ontwikkelen van vaardigheden en carrière.

Buy Way groeit snel en heeft nu 280 medewerkers. Het bedrijf behoudt zijn geest van startup en er heest een zeer vriendelijke sfeer: iedereen kent elkaar. In hun zeer moderne open space wordt er getutoyeerd. Men komt samen in de cafetaria om samen te lunchen en voor een spelletje tafelvoetbal!

Buy Way is een jong bedrijf met een dynamische sfeer dat zich bekommert om het welzijn van zijn medewerkers: sportlessen, fruit op kantoor, maandelijkse workshops rond het thema welzijn, ontbijten, enz. Er worden veel evenementen georganiseerd voor de medewerkers: afterworks, personeelsfeesten, driekoningentaart, Sinterklaas voor de kinderen van de medewerkers, hockeytoernooien, de 20KM van Brussel, …

Onze waarden

  • Dynamiek
  • Flexibiliteit
  • Klantenservice
  • Innovatie
  • Teamwork
  • Hulpvaardigheid
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1996
Aantal werknemers 280

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog