Belga Translations

Vertalingen door en voor mensen !

Het bedrijf & zijn sterke punten

Belgisch vertaalbureau Belga Translations is gelegen in Brussel en levert al sinds 1991 vertalingen op mensenmaat. Ons speelterrein? Technische, juridische en commerciële teksten! Wij vertalen hoofdzakelijk naar het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans, maar bieden daarnaast ook vertalingen naar tal van andere Europese en niet-Europese talen aan.

Belga Translations werkt volgens het principe van de ‘biovertaling’. Daarmee staan we lijnrecht tegenover grote vertaalbureaus, die vaak een onpersoonlijke aanpak hanteren en machinevertalingen slijten aan erbarmelijke prijzen. Wij onderscheiden ons door onze kwaliteitsgerichte aanpak, ons snelle reactievermogen en onze zeer schappelijke tarieven voor 100% menselijke vertalingen die niet lezen als vertalingen.

De sfeer in het team

Bij Belga Translations kom je terecht in een team van drie gepassioneerde collega’s die zich volledig toeleggen op hun klanten en hun externe vertalers. Wij ondersteunen en helpen elkaar waar nodig – dag in, dag uit. Communicatie en het menselijke aspect van zakelijke relaties met onze klanten en vertalers komen bij ons op de eerste plaats.

Je krijgt de kans om op een zelfstandige manier te werken en je creativiteit de vrije loop te laten.

Onze waarden

Uitmuntendheid

Hechte relaties met het klantenbestand

Waardering voor het beroep en voor onze expertise

Eerlijke verloning voor vertalers

Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1991
Aantal werknemers 4

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog