BEA

Kom en open de deuren van de toekomst!

Het bedrijf & zijn sterke punten

BEA ontwikkelt detectiesystemen voor industriële en voetgangersdeuren, personenvervoer en veiligheidsinstallaties. Het bedrijf is toekomstgericht en ontwikkelt ook oplossingen voor nieuwe toepassingen zoals het tellen van voertuigen en personen.

BEA werd in 1965 opgericht en heeft zijn hoofdzetel in het Belgische Luik. Het bedrijf is onderverdeeld in business units en heeft ook vestigingen in de Verenigde Staten, Japan en China. Zo bouwen wereldwijd meer dan 500 enthousiaste medewerkers dagelijks mee aan het succes van BEA. Van de productie tot de verkoop en technische ondersteuning: wij verbinden ons ertoe onze klanten de hoogst mogelijke tevredenheid te bieden, zowel in de ontwikkeling van onze producten als in onze relatie met hen.

Heel zijn geschiedenis lang heeft BEA geïnvesteerd in het talent van zijn medewerkers. Als bedrijf zijn we er immers van overtuigd dat ieders talent, passie en gedrevenheid bijdragen aan ons succes.

De sfeer in het team

BEA is een groeiend bedrijf op mensenmaat met een internationale uitstraling. Wat ons bindt, is de passie voor ons vak en het plezier dat we beleven aan ons dagelijkse werk in het bedrijf. Er heerst een ongedwongen sfeer, maar we doen ons werk wel nauwgezet en in alle ernst. Respect en een goed humeur zijn alomtegenwoordig.

BEA biedt zijn medewerkers een competitief salarispakket en een aangenaam en multicultureel werkklimaat.

Een goede werk-privébalans is een van de sterke punten van ons bedrijf. We bieden immers flexibele werktijden en de mogelijkheid om te telewerken. Daarnaast respecteren we het recht om buiten de kantooruren onbereikbaar te zijn en worden er verplichte pauzes genomen. Tot slot hebben kersverse ouders, ongeacht hun geslacht, recht op 3 maanden ouderschapsverlof, met volledig behoud van loon om zich te concentreren op hun pasgeboren kindje.

Het bedrijf is vandaag gelegen in het groene Science Park in Luik. Er staat een nieuw gebouw in de steigers, dat zal worden uitgerust met een sportzaal.

Onze waarden

Onze bedrijfscultuur berust op vijf waarden:

  • Teamgeest – Eén team, één richting
  • Innovatie – Samen vormgeven aan de toekomst
  • Empowerment – Besluitvorming stimuleren
  • Respect – Onderling, voor onze klanten, voor onze stakeholders
  • Passie – We zijn gemotiveerd om onze meest ambitieuze doelen te bereiken
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 1965
Aantal werknemers 253

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog