AFSCA – FAVV

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen

Het bedrijf & zijn sterke punten

Het FAVV, het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen beschermt de gezondheid van de mens, maar ook die van dieren en planten.

De organisatie heeft een regelgevende rol (controles, certificaten, normen, enz.), maar ook een communicatiefunctie (consumenteninformatie).

Het agentschap ondersteunt kleine structuren in hun ontwikkelings- en diversificatienoden door deze, onder andere, te ondersteunen met opleidingen, bewustmaking, deelname aan beurzen, enz. Door deze win-winrelaties met zijn partners uit te bouwen, wil het agentschap een zo veilig mogelijke consumptie garanderen in België.

De sfeer in het team

Het FAVV biedt een stimulerende en wetenschappelijke werkomgeving. Medewerkers worden gedurende hun hele loopbaan voortdurend bijgeschoold. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedstelketen biedt een flexibel loopbaansysteem, waardoor je steeds kan evolueren in jouw huidige functie en/of een nieuwe job.

Er heerst een bedrijfscultuur waarin medewerkers in een goede sfeer deelnemen aan discussies en beslissingen. Het FAVV is een organisatie die de balans tussen privé- en beroepsleven respecteert.

Medewerkers komen samen in de cafetaria voor een stuk fruit of een koffie en kunnen een praatje slaan in de open ruimtes. De jaarlijkse FAVV-dag of het Sinterklaasfeest is een goed moment om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Ook worden er acties gehouden die de diversiteit beviorderen, zodat iedereen zich tevreden en welkom voelt in de organisatie.

Onze waarden

  • Vertrouwen
  • Open
  • Billijk Professionalisme
  • Integer
  • Respect
  • De sfeer in het team
Ze spreken Engels Frans Nederlands
Bedrijf sinds 2000
Aantal werknemers 1300

Artikelen, advies en video's om je toekomstige baan te krijgen!

Mis onze nieuwe artikels, video's en evenementen niet.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze blog