Seraphin

The company and its strengths

Description only available in Dutch

Seraphin is een Belgische InsurTech die een digitale oplossing ontwikkelt om gezinnen, hun bezittingen en hun vermogen te beschermen. Seraphin profileert zich als hét referentieplatform voor verzekeringen in België: online verzekeringen vergelijken en kopen, ze beheren vanuit de persoonlijke ruimte, schadegevallen declareren en opvolgen en daarbij advies krijgen van experts. Eindelijk een eenvoudige verzekering!

Seraphin heeft voor meer dan 5 miljoen euro aan verzekeringscontracten verkocht en breidt in 2021 uit naar Vlaanderen (en naar nieuwe segmenten). Onze ambitie is om tegen het einde van het jaar tot 50 werknemers te groeien – tegenover 35 tegen eind 2020.

Seraphin is op zoek naar collega’s met een solide achtergrond, ondernemers in hart en nieren en een passie voor het oplossen van problemen van klanten.

Seraphin heeft digitale avonturiers nodig die in staat zijn het bestaande uit te dagen en proactief te zijn. Kom bij Seraphin als je bereid bent om alles te geven om voortdurend vooruitgang te boeken en bij te dragen aan de exponentiële groei van het bedrijf.

Work atmosphere

Als je bij Seraphin komt werken, kom je bij een jong, hecht team met een reeks rituelen die je dagen zullen opluisteren:
De “Experience Sharing” op woensdag, waar iedereen in 30 minuten deelt wat hij de afgelopen week heeft geleerd.

De “Sera-opleidingen”, 1 uur per week om te leren over een onderwerp dat niet tot de dagelijkse routine van het bedrijf behoort: digitale marketing, data-analyse, blockchain, hoe je een businessplan schrijft, fondsen werft, marktonderzoek uitvoert, enz.

s Ochtends stand-ups om de cijfers en de lessen van de vorige dag te bespreken, en de doelstellingen van de dag.

Coffee Break om 15:30 uur om te ontspannen met het team.

Donderdag in “Déjà vu” Seraphin’s HQ (behalve voor covid) om te ontspannen bij een drankje.

En natuurlijk onze kicker, een plaats van eeuwige ontspanning.

They speak English French Dutch
Company since 2015
Number of employees 35

Articles, advice and videos to get your future job!

Don’t miss our new articles, videos and events.
Sign up for our newsletter.

See our blog